Tilaa uutiskirjeemme tästä ->

Life Quality Project

energiahoito peruskurssi

energiahoito peruskurssi

Energiakeskusten, Chakrojen intensiivinen aktivointi ja harmonoisointikurssi – ireca energiahoito

MITÄ IRECA ON? Energiahoito menetelmiähän löytyy useita erilaisia. Tämän muinaisen ireca energiahoitomenetelmän juuret juontaa pitkälle historiaan. Energia on alati uusiutuvaa ja se mihin kiinnitämme huomiota se lisääntyy.  Opettelemme erilaisia tekniikoita ireca menetelmän avulla. Energia tuntuu meidän kehossamme eri tavoin ja opit tunnistamaan milloin energia liikkuu ja milloin kehon energiavirtaukset ovat jumissa. Energia on jotain joka täytyy jokaisen itse kokea ja kokemus kokemukselta oma ymmärryksesi sitä kohtaan vahvistuu ja saavutat syvempää ymmärrystä omaa kehoasi ja sen viisautta kohtaan. Opit löytämään omat sisäiset voimavarasi.

KENELLE IRECA ON? Sinulle joka olet kiinnostunut omasta fyysisestä ja psyykkisestä hyvinvoinnistasi. Haluat oppia enemmän ymmärtämään elämän energian lainalaisuuksia? Kiinnostaako sinua oppia ymmärtämään Chakrojen merkitystä?  Pohditko miten voisit elää entistäkin tasapanoisempaa elämää. Mietitkö miten on mahdollista luopua elämää rajoittavista jännitteistä tai jumeista? Haluaisitko oppia entistäkin positiivisempaa elämänasennetta? Haluatko lähteä mukaan kanssamme uudenlaisen kasvun ja kehityksen polulle?

MIKSI IRECA? Onko sinulle tuttua että kaikki on hyvin ja sitten tapahtuu jotakin yllättävää… et ehkä ymmärrä mitä ja asiat ei enää sujukaan toivomallasi tavalla. Oletko miettinyt miksi toiset onnistuvat ja toiset eivät? Haluatko oppia kehittämään itseäsi ja luopumaan elämää rajoittavista uskomuksista? Kun energiakeskuksesi ovat tasapainossa elämä soljuu miellyttävässä Flow tilassa ja mahdollisuuksia vain tupsahtelee eteesi kuin itsekseen. Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa …

Tämä kaikki ei kuitenkaan ole sattumaa vaan vaatii säännöllistä harjoittelua ja tasapainotusta. Opetamme sinulle ireca itsehoitomenetelmän avulla miten voit saavuttaa jälleen tasapainon muutamassa minuutissa, kun huomaat että joku asia on saanut sinut pois tolaltaan. Hiljalleen harjoittelun myötä ja 3-4 kurssin jälkeen tulet havaitsemaan pysyviä muutoksia elämässäsi ja saat toivottavasti myös uusia ystäviä joiden kanssa voit vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia menetelmän toimivuudesta.

Ireca menetelmän käytöstä ei koskaan peritä maksua, vaan menetelmä on luotu ja tarkoitettu sinun omaan henkilökohtaiseen käyttöösi. Kyseessä on siis itsehoitomenetelmä jonka avulla voit saavuttaa tasapainoisemman tilan.

energiahoito peruskurssi (TASO 1-2)

Kokoonnumme yleensä kurssilaisten saapuessa jo perjantai iltana ihastuttavaan kurssipaikkaamme ja virittäydymme tunnelmaan. Jolloin hyvin levänneenä olet jo valmiimpi vastaanottamaan. Viikonloppua voisi kuvailla jopa miniretriitiksi.

Varsinainen kurssin opetus alkaa lauantai aamuna, runsaan ja maittavan aamiais buffetin jälkeen.

Hoitotekniikan kurssit tehdään 4 tasolla, kahtena viikonloppuna.

Ireca kurssin aikana osanottajat voivat oppia energiakeskusten paikallistamisen ja toiminnan ja monia tapoja hoitaa itseä ja muita sekä miten tehdä ylläpitäviä harjoituksia.

1. TASO
Energiakeskuksien toiminta ja paikallistaminen, elimet, rauhaset ja sairaudet, kontaktin saaminen ja energian välitys.

2. TASO
Kuka voi antaa hoitoa, päivittäisiä harjoituksia energiatason vahvistamiseen, hoitojaksot, elinten ja energia-keskusten välinen yhteys ja toiminta.

3. TASO
Veren puhdistus, energiadiagnoosit, apua psyykeen häiriöitä ja viruksia vastaan, täydentävät hoitomuodot, energia-keskukset ja psyyke, energia-keskukset ja kosmos.

4. TASO
Intentio ja intuitio, energian kaukovälitys.
todistus

Ensimmäinen ireca viikonloppu

Ensimmäisen kurssin (taso1-2)  jälkeen on mahdollista tasapainottaa vähä vähältä osallistujien energiakeskuksia, antaen mahdollisuuden niiden pysyvään tasapainotilaan neljännen tason kurssilla. Kurssin tärkein anti on syventynyt läsnäolon taito ja positiivisen aikomuksen käytön oppiminen ja soveltaminen arjen elämässä.
Vain 5 minuutin päivittäisellä omistautumisella Ireca -energiahoito menetelmän käyttöön, kurssilaisten on mahdollista omaksua tehokkaat, nopeat ja helpot välineet arjen elämän ja hyvinvoinnin kohottamiseen.
Kurssit järjestää Life Quality Project International yhdessä I.R.E.C.A. -Instituutin kanssa. LQP:n keskukset ja jäsenet ympäri maailman tarjoavat tätä hoitoa maksutta.

Kurssin hinta:  1.-2. taso 230 euroa   ( 3.-4. taso 250 euroa)

Ensimmäisen kurssin yhteydessä maksettuna koko ireca kurssin kaikki 4 koulutuspäivää yhteensä 430 e (Näin säästät 50 euroa)  Kurssin hinta sisältää teetä, kahvia ja pientä taukotarjoilua. Majoitus ja ruokailut maksetaan aina erikseen kurssipaikalle.

ireca Energiahoito metodin kurssille ilmoittautuminen

Ilmoittautumismaksu on 50 euroa ja se sisältyy kurssihintaan. Ilmoittautumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen ireca kurssille on maksun suoritettua sitova, eikä varausmaksua palauteta. Mikäli kurssipäivät siirtyvät jostakin syystä, on oppilaalla mahdollisuus suorittaa kurssi toisena ajankohtana kun kursseja järjestetään.

Tiedustelut: Silja Kuitu 044-0880 786

Haluaisin olla tasapainossa enemmän itseni kanssa. Toivoisin, että saisin itsevarmuutta hyvässä mielessä lisää eli tarkoitan enemmän sellaista rauhaa olla oma itseni 💗 tällaisena kuin olen ja kasvaa sellaiseksi kuin haluan ja siihen suuntaan mihin kaikkeen minulla on mahdollisuuksia 🌻

Facebook sivulla lisää kurssilaistemme kokemuksia

TERVETULOA AKTIVOIMAAN OMA KOKONAISVALTAINEN HYVINVOINTISI ENERGIAHOITO MENETELMÄN AVULLA!

IRECA energiahoito METODIN VOI OMAKSUA KUKA TAHANSA HELPOSTI ja MITÄÄN ENNAKKOTIETOA EI TARVITA.

Tällä yksinkertaisella, nopealla ja tehokkaalla hoitotavalla on mahdollista välittää energiaa itselle tai toisille ja uudelleen aktivoida energiakeskusten toimintakykyä ja tasapainoa ja siten ylläpitää fyysis-psyykkistä hyvinvointia. Tämä hoitotapa voi myös sysätä liikkeelle parantumisprosesseja, tukea ja nopeuttaa niitä myös vakavammissa terveyden heikkenemisen tiloissa. Hoitotapaa ei kuitenkaan pidä koskaan käyttää korvaamaan tarpeellista lääkärin tutkimusta ja hoitoa. Sitä tulisikin käyttää kaiken muun hoidon tukena, koska sillä ei ole mitään sivuvaikutuksia tai kontraindikaatioita.

Lähtölaskenta on alkanut, ilmoittaudu NYT!

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Olethan sinäkin mukana!

LUE LISÄÄ SEURAAVASTA KURSSSISTA…

Tiedustelut: Silja Kuitu 044-0880 786

Uuden tietosuoja-asetuksen myötä olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme.