Tilaa uutiskirjeemme tästä ->

Life Quality Project

IRECA -tietoa

Mitä ireca on?

Kuuntele Radio Suomen haastattelu.

Silja Kuitu haastattelussa.

Energiakeho

Energiakeho – mikä se on?  Energiakehon itsehoito on tärkeä osa hyvinvointiamme. Meillä jokaisella on energiakeho ja 7 energiakeskusta, sekä kehoa ympäröivä aurakenttä eli energiakeho. Energia pitää elossa koko universumin ja vastaa sen jatkuvasta kehityksestä ja liikkeestä. Kaikki mikro- ja makrokos-kosmoksessa on energiaa. Kaikki muinaiset energian anatomiaan liittyvät traditiot esittävät ihmiskehossa olevan 7 enegiakeskusta. Nämä keskukset ovat energiakehomme puitteet. Meille ne ovat siltoja, joiden kautta voimme olla yhteydessä maailmaan ja kosmokseen. Ne toimivat myös sisäisen ja ulkoisen todellisuutemme luomisen moottoreina.

Energiakeskukset

Energiakeskusten tila ja toimivuus eivät ainoastaan vaikuta yhteyteemme maailman kanssa, vaan ne ovat tärkeitä fyysisen ja psyykkisen terveytemme tasapainolle. Kaikki psyykkiset ja fyysiset toiminnot ovat yhteydessä noihin 7 energiakeskukseen. Meillä jokaisella on energiakeho, joka käsittää myös  kehomme ympärillä olevan energiakentän.

Hoitotekniikka

Tällä yksinkertaisella, nopealla ja tehokkaalla hoitotavalla on mahdollista välittää energiaa itselle tai toisille ja uudelleen aktivoida energiakeskusten toimintakykyä ja tasapainoa ja siten ylläpitää fyysis-psyykkistä hyvinvointia.
Tämä hoitotapa voi myös sysätä liikkeelle parantumisprosesseja, tukea ja nopeuttaa niitä myös vakavammissa terveyden heikkenemisen tiloissa. Hoitotapaa ei kuitenkaan pidä koskaan käyttää korvaamaan tarpeellista lääkärin tutkimusta ja hoitoa. Sitä tulisikin käyttää kaiken muun hoidon tukena, koska sillä ei ole mitään sivuvaikutuksia tai kontraindikaatioita.

Lähteet kertovat tekniikan historian juontavan juurensa pyramidien rakentamista edeltävään aikaan. Tämä muinainen mesopotamialainen tekniikka otettiin uudestaan käyttöön laajemmin Anatoliassa 1800-luvulla.

Hoitotekniikan kurssit tehdään 4 tasolla, kahtena viikonloppuna. Kurssin aikana osallistujat voivat oppia energiakeskusten paikallistamisen ja toiminnan sekä monia tapoja hoitaa itseään ja muita sekä miten tehdä ylläpitäviä harjoituksia. Ensimmäisen kurssin jälkeen on mahdollista tasapainottaa vähä vähältä osallistujien energiakeskuksia, antaen mahdollisuuden pysyvään tasapainotilaan neljännen tason kurssilla.

 

Energiakeho on tärkeä osa hyvinvointia saavuttaaksemme tasapainoisen elämän.

 

Ireca kurssit

Kurssit järjestää LIFE QUALITY PROJECT INTERNATIONAL yhdessä I.R.E.C.A.n kanssa (Kosmisen Energian Soveltamisen Tutkimusinstituutti Rooma, Italia). Keskukset ja jäsenet ympäri maailman tarjoavat tätä hoitoa veloituksetta.

1. TASO
Energiakeskuksien toiminta ja paikallistaminen, elimet, rauhaset ja sairaudet, kontaktin saaminen ja energian välitys.

2. TASO
Kuka voi antaa hoitoa, päivittäisiä harjoituksia energiatason vahvistamiseen, hoitojaksot, elinten ja energia-keskusten välinen yhteys ja toiminta.

3. TASO
Veren puhdistus, energiadiagnoosit, apua psyykeen häiriöitä ja viruksia vastaan, täydentävät hoitomuodot, energia-keskukset ja psyyke, energia-keskukset ja kosmos.

4. TASO
Intentio ja intuitio, energian kaukovälitys.
todistus

 

Siirry kurssikalenteriin…