Tilaa uutiskirjeemme tästä ->

Life Quality Project

Välkommen med

Välkommen med
Ireca är en självbehandilngsmetod, med den tar man hand om människan själv som en helhet: det fysiska, psykiska och andliga. Med Ireca metoden kan vi lära mycket om oss själva och vi får verktyg att alltid ta bra hand om oss. Ireca ger oss balans och välmående. Ireca öppnar också våra ögon för det osynliga i oss, som ändå finns. Med Ireca får vi möjlighet att se inuti oss på ett helt nytt sätt. 

Kom gärna med och pröva på en gratis behandling! 💜 välkommen med!

Du hittar mera information också på Irecas FB och hem-sidan om själva metoden, kurserna och gemensamma Ireca kvällar med alltid fritt inträde 😊

Kom gärna och pröva metoden, vi ordnar regelbundet Ireca kvällar i Vasa då vi bjuder på gratis Ireca behandling, alla är hjärtligt välkomna med. I Österbotten har vi användt aktivt Ireca redan i närmare tio år, vi är en stor grupp med god anda.

På vår FB sida hittar du också information om Ireca kurser som vi ordnar. Ifall du tycker att metoden passar dig, och du är intresserad att ta bra hand om din hälsa på alla nivåer, så på två helger har du själv möjlighet att ta kursen och lära dig Ireca metoden. 

Efter kursen kan du behandla dig själv och dina nära, Ireca behandlingarna är alltid gratis. Välkommen med!

Filed Under: Etusivu – SliderIreca


Se Nästa ireca kurs >>

KURSSILAISTEN KOKEMUKSIA