Tilaa uutiskirjeemme tästä ->

Life Quality Project

kurssilaisten kokemuksia

kurssilaisten kokemuksia

Lämmin kiitos viimeisimmästä kurssista,

Meillä oli ihan erityinen kaksikielinen kurssiviikonloppu. Jokainen kurssiviikonloppu on aina täysin ainutlaatuinen riippuen siitä millainen ryhmä kokoontuu. Jokainen osallistuja omalla läsnäolollaan tekee kurssista ainutlaatuisen ja mahdollistaa kurssin järjestämisen. Ilman teitä meillä ei olisi kurssia.

Kiitos kaikille osallistuneille, pysykäähän kuulolla… sillä jatkoa on luvassa.

”Thank you all lovely ladies,

you make this course just perfect <3 ”

Tässä vielä palautetta viimeisimmältä kurssilta, jos haluat jakaa oman tarinasi niin otamme  mielellään kurssilaistemme kokemuksia vastaan.

“Ensimmäisen kurssipäivän jälkeisenä aamuna näin itseni täysin uusin silmin. Seisoin peilin edessä ja hämmästyin omaa kauneuttani. Minulla on ollut omat ulkonäköhaasteeni vaikken pitkään aikaan ole pitänyt itseäni rumana. Tuona aamuna tarkastelin itseäni peilistä samanlaisen ihmetyksen vallassa, jolla ihailen yksivuotiaan tyttäreni kasvojen piirteitä. Hän on minulle kauneinta maailmassa ja nyt katson itseäni samalla tavalla. Minä olen kaunis. ” – Laura

Thanks for lovely weeked,

We had really special Ireca basics – course weekend .  Each course is a special depending of people who are gatering together.  Each one of participant makes our course unik and makes this course possible for us to organise. Without you all we would’nt have this course.

Thank you all.

Read our participants comments from Basic course