Tilaa uutiskirjeemme tästä ->

Life Quality Project

IRECA TASO 3-4

IRECA TASO 3-4

Energiakeskusten, Chakrojen intensiivinen aktivointi ja harmonoisointikurssi – IRECA

 

(TASO 3-4)

Hoitotekniikan kurssit tehdään 4 tasolla, kahtena viikonloppuna. Kurssin aikana osanottajat voivat oppia energiakeskusten paikallistamisen ja toiminnan ja monia tapoja hoitaa itseä ja muita sekä miten tehdä ylläpitäviä harjoituksia, kuten aito läsnäolo ja sen merkitys.

Ensimmäisen kurssin jälkeen on mahdollista tasapainottaa vähä vähältä osallistujien energiakeskuksia, antaen mahdollisuuden niiden pysyvään tasapainotilaan neljännen tason kurssilla. Kurssin tärkein anti on syventynyt läsnäolo taito ja positiivisen aikomuksen käytön oppiminen ja soveltaminen arjen elämässä. Vain 5 minuutin päivittäisellä omistautumisella Ireca-metodin käyttöön, kurssilaisten on mahdollista omaksua tehokkaat, nopeat ja helpot välineet arjen elämän ja hyvinvoinnin kohottamiseen. Kurssit järjestää Life Quality Project International yhdessä I.R.E.C.A. -Instituutin kanssa. LQP:n keskukset ja jäsenet ympäri maailman tarjoavat tätä hoitoa maksutta.

1. TASO
Energiakeskuksien toiminta ja paikallistaminen, elimet, rauhaset ja sairaudet, kontaktin saaminen ja energian välitys.
2. TASO
Kuka voi antaa hoitoa, päivittäisiä harjoituksia energiatason vahvistamiseen, hoitojaksot, elinten ja energia-keskusten välinen yhteys ja toiminta.
3. TASO
Veren puhdistus, energiadiagnoosit, apua psyykeen häiriöitä ja viruksia vastaan, täydentävät hoitomuodot, energia-keskukset ja psyyke, energia-keskukset ja kosmos.
4. TASO
Intentio ja intuitio, energian kaukovälitys.
todistus
Kurssin teemoja: energiakeskukset energia Ireca tasapaino palautuminen läsnäolo chakra

Kurssien hinta: (1.-2. taso 230 euroa)  ja 3.-4. taso 250 euroa

Opettaja: Simon 

Kurssilla on tulkkaus Suomeksi. Kurssin kieli on englanti.

Ensimmäisen kurssin yhteydessä maksettuna koko kurssin kaikki 4 koulutuspäivää yhteensä 430 e.

Kurssin hinta sisältää teetä, kahvia ja taukotarjoilua.  Lounas ja majoitus maksetaan erikseen kurssipaikalle.

Mikäli haluat tulla nauttimaan kurssista uudelleen ja haluat virkistää jo oppimiasi taitoja on uusimismaksu 70 euroa. Ilmoittautumismaksu on 50 euroa ja se sisältyy kurssihintaan. Ilmoittautumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen kurssille on maksun suoritettua sitova, eikä varausmaksua palauteta. Mikäli kurssipäivät siirtyvät jostakin syystä, on oppilaalla mahdollisuus suorittaa kurssi toisena ajankohtana kun kursseja järjestetään.

ilmoita Siljalle halukkuutesi 3-4 tason jatkokurssille!

Kurssi toteutetaan kun osallistujia on riittävä määrä.

Ilmoittautuminen sekä tiedustelut: Silja Kuitu 044-0880 786

TERVETULOA AKTIVOIMAAN OMA KOKONAISVALTAINEN HYVINVOINTISI!

METODIN VOI OMAKSUA KUKA TAHANSA HELPOSTI ja MITÄÄN ENNAKKOTIETOA EI TARVITA.

Tällä yksinkertaisella, nopealla ja tehokkaalla hoitotavalla on mahdollista välittää energiaa itselle tai toisille ja uudelleen aktivoida energiakeskusten toimintakykyä ja tasapainoa ja siten ylläpitää fyysis-psyykkistä hyvinvointia. Tämä hoitotapa voi myös sysätä liikkeelle parantumisprosesseja, tukea ja nopeuttaa niitä myös vakavammissa terveyden heikkenemisen tiloissa. Hoitotapaa ei kuitenkaan pidä koskaan käyttää korvaamaan tarpeellista lääkärin tutkimusta ja hoitoa. Sitä tulisikin käyttää kaiken muun hoidon tukena, koska sillä ei ole mitään sivuvaikutuksia tai kontraindikaatioita.

ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE

Ilmoittautuminen sekä tiedustelut: Silja Kuitu 044-0880 786

Varausmaksu 50 € maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Seuraava kurssi >>